Rijstkoker
Onderwerp van Maxime1969
BEHEERD DOOR:

Terug naar de lijst
-
quote:
Dit schreef Imke
Maar waarom doen jullie niet gewoon rijst in de pan, water erbij en koken maar
?
Waarom doe jij geen water in de gootsteen om dan met de hand te gaan (af)wassen
-
quote:
Dit schreef Maxime1969
Zie elders in dit draadje
Ik zie het voordeel echt niet
-
1 op 1 en dan nog een klein beetje water.
Ligt ook een beetje aan welke rijst je gebruikt.
Ik gebruik basmati of pandan rijst.
Ideaal toch zo'n rijstkoker!
-
quote:
Dit schreef Imke
Maar waarom doen jullie niet gewoon rijst in de pan, water erbij en koken maar
?
Het is makkelijk, altijd goed. Pan minder op het fornuis en blijft lekker warm.
-
Maar rijst mislukt toch niet, en die pan heb je al in je kast staan.
Juist weer een pan erbij in de kast of op je aanrecht.
Maar hier in huis ben ik ook de enige anti-rijst pan hoor.
En anti- eierkokerding 
-
quote:
Dit schreef Imke
Maar rijst mislukt toch niet, en die pan heb je al in je kast staan.
Juist weer een pan erbij in de kast of op je aanrecht.
Maar hier in huis ben ik ook de enige anti-rijst pan hoor.
En anti- eierkokerding 
Haha ieder zijn ding toch. Ik heb ook geen eierkookding, dat dan weer niet
Ik heb hem gekocht toen ik nog vaker eters kreeg. Dan zit je wat langer aan tafel. In een rijstkoker kan je het dan lekker warm houden. En als je dan meerdere bijgerechten maakt, heb ik de 4 pitten daar voor nodig. Dat bedoelde ik met, een pan minder op het vuur.
-
-
quote:
Dit schreef mamavan2
Haha ieder zijn ding toch. Ik heb ook geen eierkookding, dat dan weer niet
Ik heb hem gekocht toen ik nog vaker eters kreeg. Dan zit je wat langer aan tafel. In een rijstkoker kan je het dan lekker warm houden. En als je dan meerdere bijgerechten maakt, heb ik de 4 pitten daar voor nodig. Dat bedoelde ik met, een pan minder op het vuur.
Oke oke, vooruit dan
-
-
quote:
Dit schreef Imke
Maar hier in huis ben ik ook de enige anti-rijst pan hoor.
En anti- eierkokerding 
Als je een airfryer hebt, dan kan je daar je eieren in "koken"
Zacht gekookt 120 graden 12 a 13 minuten
Hard gekookt 120 graden 15 a 17 minuten
-
quote:
Dit schreef George
Als je een airfryer hebt, dan kan je daar je eieren in "koken"
Zacht gekookt 120 graden 12 a 13 minuten
Hard gekookt 120 graden 15 a 17 minuten
George, neeeeee. Wat een gedoe. Die zware pan eerst weer op het aanrecht heisen. Voorwarmen en dan weer het rooster en de binnenpan schoonmaken. En ondertussen staat die lelijke airfrayert in de weg te staan. En wat als het ei knapt. Wat een smurry zooi.
Nee George. Water en ei in het pannetje en na 14 minuten is mn ei psies goed
-
quote:
Dit schreef Imke
George, neeeeee. Wat een gedoe. Die zware pan eerst weer op het aanrecht heisen. Voorwarmen en dan weer het rooster en de binnenpan schoonmaken. En ondertussen staat die lelijke airfrayert in de weg te staan. En wat als het ei knapt. Wat een smurry zooi.
Nee George. Water en ei in het pannetje en na 14 minuten is mn ei psies goed
14 minuten?😳
Terug naar de lijst