Ik brn er nog steeds dolblij mee!
-
28 jan '16 - 21:02:48
-
quote:
Dit schreef Inge65
Ik brn er nog steeds dolblij mee!
Dat wil ik horen28 jan '16 - 21:11:48 -
Ik gebruik m nog geregeld bevalt goed alleen vind ik het wel vervelend dat ik eerst in een andere pan alles voor moet bakken. Daarom lijkt me een crock pot saute wel handiger omdat je die binnenschaal op het gas of kookplaat kan gebruiken dus dan bak je alles aan doet de schaal vervolgens in het omhulsel en thats it.
Wie heeft er zo eentje en hoe bevalt dat?
Ik vind ze nogal prijzig dus wil graag weten of het goed werkt.28 jan '16 - 21:20:20 -
Waarom moet dat?
Eerst aanbraden?
Wat gebeurd er als ik dat niet doe?28 jan '16 - 21:22:06 -
Nou er zal niets gebeuren maar vind het lekkerder om bijv vlees of uien eerst aan te bakken voor de smaak maar ook voor de kleur.
En dan lijkt me zo'n slowcooker saute wel handiger.28 jan '16 - 21:25:33 -
Ik braad niets aan.
28 jan '16 - 21:32:47 -
-
Juiste opmerking. Ik at laatst ook weer iets uit de slowcooker... En de naam geeft t al aan... COOKER...
Ik heb nieuws voor jullie: vlees BRAADT je toch voor t beste effect... Dus dat eerst ff braden is nog niet zo raar gedacht...
En/maar: idd: zo'n slowcooker is ideaal voor als je weet wanneer je thuiskomt en dan kun je min of meer gelijk beginnen met eten.
Even rijst koken en 10 minuten later...: eten maar !28 jan '16 - 22:05:08 -
quote:
Dit schreef Inge65
Deze is hier een groot succes.
>>LINK<<
Oeh wat een goed idee
Heb afgelopen week een heerlijk lasagne recept gevonden in het Plus krantje, dat kan hier ook in natuurlijk! Deze lijkt me ook heel smakelijk
Ik kook zonder e-nummers, ik geloof dat ik mijn hart kan ophalen met dit ding28 jan '16 - 22:47:14 -
quote:
Dit schreef allrounder
Juiste opmerking. Ik at laatst ook weer iets uit de slowcooker... En de naam geeft t al aan... COOKER...
Ik heb nieuws voor jullie: vlees BRAADT je toch voor t beste effect... Dus dat eerst ff braden is nog niet zo raar gedacht...
En/maar: idd: zo'n slowcooker is ideaal voor als je weet wanneer je thuiskomt en dan kun je min of meer gelijk beginnen met eten.
Even rijst koken en 10 minuten later...: eten maar !
En toch kan het ook prima zonder eerst aan te braden.29 jan '16 - 09:25:46 -
Ik gebruik m ook heel veel. Volg op fb een clubje waar heel veel recepten op staan.
29 jan '16 - 09:49:37 -
quote:
Dit schreef Sil
Ik gebruik m ook heel veel. Volg op fb een clubje waar heel veel recepten op staan.
Volgens mij volgen wij dezelfde pagina.29 jan '16 - 10:04:19