De lekkerste gehaktbal 

Onderwerp van Dorien

BEHEERD DOOR:
leeuwin70
Terug naar de lijst
  1. Dorien
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dorien
    Ik ben op zoek naar de lekkerste gehaktbal. Ik denk dat ik alle internet recepten al geprobeerd heb. Van de Librije tot Yvette van Boven, van Smulweb tot de Ooievaar.
    Ik ben wel benieuwd naar jullie recepten!
  2. Geanna
    Binnen

    Toon alleen de berichten van Geanna
    Ik kan/kon geen lekkere gehaktballen maken.

    Maar sinds een paar jaar koop ik gekruid kipgehakt bij de kippenboer op de markt.
    Heerlijk ballen maak ik ervan. Hoef ze alleen te draaien en bakken. 👌🏼👌🏼
  3. George
    De enige echte

    Toon alleen de berichten van George
    Die van mijn moeder (zaliger)
    Heb er geen recept van helaas.
    Maar alleen als ik er aan denk, dan loopt het water me in de mond.
  4. Carla-S
    🗿🗿🗿🗿🗿

    Toon alleen de berichten van Carla-S
    Mager rundergehakt
    Beschuitje
    Eitje
    Uitje
    Peper
    Zout
    Nootmuskaat

    Braden in de blueband
  5. 500 Gr hoh gehakt
    1 ruime eetlepel mosterd
    1 ruime eetlepel ketchup
    1el ketjap manis
    2 maggiblokjes fijngemaakt
    Zwarte peper
    4 beschuiten gemalen of fijn gemaakt
    1 ei
    Alles goed mengen en tot ballen maken en dan in de koelkast zetten tot gebruik.
    Dan bakken in boter en daarna wat water en evt nog bouillon erbij en gaar laten sudderen.
  6. Marianne-b
    en dan is er koffie ☕️

    Toon alleen de berichten van Marianne-b
    Ik neem altijd h.o.h. gehakt (half om half) dat is wat vetter/smeuïger dan rundergehakt en varkensvlees kruiden .braden in bluesband, vocht van gekookte aardappels of groente erbij en 15 min.gaar sudderen
  7. Dorien
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dorien

    Dank dames! Ik ga ermee aan de slag deze week.
    Ooit maakte ik een heerlijke bal met komijn maar tis me nooit meer gelukt om hem weer zo lekker te krijgen. Misschien toch een keer opschrijven wat ik erin doe
  8. Dorien
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dorien

    quote:
    Dit schreef Carla-S
    Mager rundergehakt
    Beschuitje
    Eitje
    Uitje
    Peper
    Zout
    Nootmuskaat

    Braden in de blueband

    Zo eenvoudig. Ik ga die zeker proberen.
  9. Dorien
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dorien

    quote:
    Dit schreef tinkerbella
    500 Gr hoh gehakt
    1 ruime eetlepel mosterd
    1 ruime eetlepel ketchup
    1el ketjap manis
    2 maggiblokjes fijngemaakt
    Zwarte peper
    4 beschuiten gemalen of fijn gemaakt
    1 ei
    Alles goed mengen en tot ballen maken en dan in de koelkast zetten tot gebruik.
    Dan bakken in boter en daarna wat water en evt nog bouillon erbij en gaar laten sudderen.

    Deze ook!
  10. Dorien
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Dorien

    quote:
    Dit schreef Marianne-b
    Ik neem altijd h.o.h. gehakt (half om half) dat is wat vetter/smeuïger dan rundergehakt en varkensvlees kruiden .braden in bluesband, vocht van gekookte aardappels of groente erbij en 15 min.gaar sudderen

    Varkensvlees kruiden. Nog een bepaald merk?
  11. MarjanvanE
    Proost!

    Toon alleen de berichten van MarjanvanE
    Ik maak(te) gehaktballen van half-om-half gehakt met een zakje Verstegen gehaktkruiden.
    Daar zit al paneermeel in en er hoeft alleen ei bij.
    Er zijn verschillende smaken, ik vond die met ui lekker.
  12. Lisenna
    Abonnee

    Toon alleen de berichten van Lisenna
    Rundergehakt.
    Ei, ui, paneermeel, peper,zout, ketjap, sambal.
    En bakken, niet sudderen!
Terug naar de lijst