quote:Dit schreef EmC Zijn wel aan de prijs die groene pannen.
Als je ze met een Hema-pannetje van een tientje vergelijkt, zijn ze inderdaad duur. Nadat ik het assortiment van Demeyere had bekeken, vond ik ze ineens spotgoedkoop.
Omdat ik op inductie kook, vallen de goedkoopste pannen sowieso al af. Voor een koekenpan van Tefal die op inductie werkt betaal je ook al gauw 35 euro; het prijsverschil met Greenpan is dan nog maar een paar euro, en dat vind ik het best waard. Mijn laatste Tefalpan begon al na een paar weken te krassen, en dan gebruik ik alleen maar kunststof spatels (en ik waste hem met de hand af, omdat de combinatie van vaatwasmiddel en anti-aanbaklagen ook niet erg gelukkig is). Binnen twee jaar kon ik hem weggooien, omdat ik het idee had dat ik hem zat op te eten.
Ja, dat moet toch?
Ik neem aan gewoon in koud water opzetten en als het kookt nog 5 minuten door laten koken.
Pfff, allemaal extra werk. Doe ik niet eens, en bij mij lukken ze toch ook?
Die "groene" pannen vielen me mee qua prijs. Er zijn er een paar afgeprijsd. Ik had net toevallig bij de Blokker gekeken, nou dan heb ik die groene liever.