Zo dat kon wel een plaatje zijn uit een 3* restaurant.
Dank! Ik vind het ook echt leuk om te koken en zeker om van de groenten die uit mijn tuintje komen iets moois te maken. Moet natuurlijk ook goed smaken;) Eigenlijk ben ik gewoon de hele dag me eten bezig...
Dank! Ik vind het ook echt leuk om te koken en zeker om van de groenten die uit mijn tuintje komen iets moois te maken. Moet natuurlijk ook goed smaken;) Eigenlijk ben ik gewoon de hele dag me eten bezig...
Heb vandaag heel veel onkruid weggedaan, en op sommige plekken moesten de weidebloemen helaas ook wijken. Met pijn in mijn hart twee struikjes korenbloemen uitgetrokken. Ik heb ze maar meegenomen voor in de vaas.
Eindelijk, voor het eerst in mijn geschiedenis kan ik erwten oogsten! Nog wat verdwaalde kapucijners erbij en veel rode bessen.
Ik zag dat de boontjes oogstbaar zijn, komende week dus boontjes op het menu. Ijsbergsla en courgette ook in overvloed.
Gisteren heb ik nog wat rainbow worteltjes uitgezet en amsoi. Da's weer een experiment, is te gebruiken als paksoi en snijbiet. Beetje pittiger van smaak.
Er zit veel oogst in de dop ! Vandaag de eerste braam, maar daar mag de zon nog wel wat meer op schijnen. Ik zag al minikomkommertjes en augurken, een kleine aubergine en tomaten. Vandaag heb ik mijn eerste erwtjesoogst gegeten, wat is dat toch lekker! En nog een ijsbersla en een courgette meegenomen.