quote:
Dit schreef BeBritty
Ik voel een hachee uitje aan komen
Bij jou? 😀
Wanneer?
-
6 jul '18 - 11:11:42
-
quote:
Dit schreef BeBritty
Ja! En belangrijker nog, het vlees viel vanzelf uit elkaar op een gegeven moment
je kunt nu ook B?uf bourguignon maken, daar gaat een hele fles rode wijn in, vlees valt dan heel snel uit elkaar6 jul '18 - 18:26:03 -
quote:
Dit schreef Dee53
je kunt nu ook B?uf bourguignon maken, daar gaat een hele fles rode wijn in, vlees valt dan heel snel uit elkaar
Dat is in wezen dezelfde basis als azijn..6 jul '18 - 18:31:16 -
quote:
Dit schreef BeBritty
Ja! En belangrijker nog, het vlees viel vanzelf uit elkaar op een gegeven moment
dat was je vraag geloof ik ook he?
Ik ben niet zo'n koker (wel een smulpaap)maar krijg hier nu wel trek van!6 jul '18 - 23:57:15 -
Ik gebruik maizena, aangemaakt met azijn om zowel het zuurtje als de binding te krijgen ;) voor de zoete smaak toch nog 2 plakjes ontbijtkoek maar ook zonder koek heb je dan een mooie dikke hachee mmmm
6 nov '18 - 02:12:54 -
Ah, wat leuk, mijn draadje leeft nog! Het is me nog steeds niet gelukt de hachee te maken zoals mijn moeder dat deed en waar ik gek op was. Mss met jouw tips Mimi.
6 nov '18 - 08:34:18 -
Veel uien en inderdaad peperkoek, laurier en kruidnagel, dat deed mijn moeder.
6 nov '18 - 08:41:51 -
quote:
Dit schreef Dee53
je kunt nu ook B?uf bourguignon maken, daar gaat een hele fles rode wijn in, vlees valt dan heel snel uit elkaar
Boeuf bourguignon, kan dat ook met kinderen ivm de rode wijn? Heb het om die reden al lang niet meer gemaakt maar door dit draadje wordt het er weer eens tijd voor ( of voor hachee) 😉😊6 nov '18 - 10:14:47 -
quote:
Dit schreef jellehl
Dat is in wezen dezelfde basis als azijn..
Maar wel lekkerder.6 nov '18 - 10:48:13 -
quote:
Dit schreef Irsa
Boeuf bourguignon, kan dat ook met kinderen ivm de rode wijn? Heb het om die reden al lang niet meer gemaakt maar door dit draadje wordt het er weer eens tijd voor ( of voor hachee) 😉😊
De alcohol verdwijnt door t koken.6 nov '18 - 10:48:38 -
Sinds ik (eindelijk) de snelkookpan heb gevonden, eet ik niets anders meer dan uit deze pan als ik stoofgerechten maak. Tien keer lekkerder dan gewoon, snel en supersimpel: >>LINK<<
Ik hou van nog wat structuur, dus ik hou 30 minuten snelkookpan aan ipv 45 minuten en laat de pan meteen afkoelen door koud water op het deksel te laten stromen. Het vlees is dan al superzacht, maar heeft nog wel structuur.
Het allerbelangrijkste advies voor koken met rundvlees: haal het vlees al een uur van te voren uit de koelkast! Als rundvlees nog koud is, dan wordt het taai. Op kamertemperatuur wordt het lekker zacht en mals.6 nov '18 - 12:17:18 -
Oh ja, een snelkookpan. Heb ik jaren gehad. Weet eigenlijk niet meer waarom nu niet meer. Vond het eten dat daar uit kwam een stuk smakelijker dan zonder deze pan inderdaad. Ga hier eens achteraan. Iemand nog een ongebruikte snelkookpan in de kast staan?
6 nov '18 - 12:22:06